Σχετικά με εμάς

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ

SWISSVAX - Φροντίστε τα όνειρά σας ™

Κατασκευαστές κεριών από το 1930

Η Swissvax κατασκευάζει προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας και πολυτελείας, μια μάρκα για την οποία οι λάτρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως δείχνουν μεγάλη συγγένεια. Η Swissvax είναι επίσης η πρώτη επιλογή διαφόρων κατασκευαστών αυτοκινήτων στην κατηγορία premium και μας αφήνει να αναπτύξουμε και να κατασκευάσουμε προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας για αυτούς με τη δική τους επωνυμία.

Η Swissvax προσφέρει ένα πλήρες σύστημα φροντίδας για αυτοκίνητα, γιοτ και αεροσκάφη. Αποτελείται από εξαρτήματα πλυσίματος, καθαρισμού, φροντίδας και σφράγισης, τα οποία είναι όλα αρμονικά συντονισμένα.

Όπως πολλά άλλα μοναδικά προϊόντα, τα πρώτα κεριά ήταν αρχικά
που δημιουργήθηκε στο οικογενειακό τραπέζι της κουζίνας. Το παλιό φαρμακείο "Anwander" στη Ζυρίχη ήταν τότε τόσο το εργαστήριο όσο και η μονάδα παραγωγής για τα πρώτα βάζα με κεριά καρναούμπα για αυτοκίνητα και βάρκες, που αρχικά φτιάχτηκαν μόνο για προσωπική χρήση του παππού και ιδρυτή της εταιρείας Hans Anwander.

Αυτά τα προϊόντα εξακολουθούν να παρασκευάζονται αποκλειστικά στο χέρι στο εργοστάσιό μας κεριών και γεμίζουν βάζο με βάζο. Οι εξαιρετικά περίπλοκες συνθέσεις δεν επιτρέπουν βιομηχανική παραγωγή. Απλώς δεν συμβιβαζόμαστε με το πάθος μας να παράγουμε τα καλύτερα κεριά και προϊόντα περιποίησης. Σας προσκαλούμε να ζήσετε την αίσθηση του κεριού που κάνει το Swissvax τόσο δημοφιλές και διάσημο
Παγκόσμιος.

Η διαφορά

Σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιστικά, τα κεριά Swissvax δεν περιέχουν λειαντικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους βαφής: σε σύγχρονα συστήματα βαφής με βάση το νερό, στα λεγόμενα νανοχρώματα, ακόμη και σε παλιά χρώματα νιτροκυτταρίνης. Το Swissvax αποτελείται από δύο συστατικά, το
προεπεξεργασία Cleaner Fluid Regular και το κερί Carnauba. Τα κεριά είναι εύκολα και ευχάριστα στη χρήση και δεν αφήνουν λευκά υπολείμματα στο καουτσούκ ή γύρω
άκρα.

Το Carnauba είναι το πιο σκληρό, αγνό, πιο διαφανές και επίσης το πιο ακριβό φυσικό κερί στον κόσμο. Λαμβάνεται από την κορυφή των φύλλων του βραζιλιάνικου φοίνικα "Copernica prunifera" και ταξινομείται
ανάλογα με το χρώμα και τη διαύγεια. Η υψηλότερη ποιότητα ταξινομείται ως σπάνιο Grade One Carnauba και χρησιμοποιείται για τα κεριά μας. Ο βαθμός γυαλάδας αυξάνεται όσο περισσότερο Carnauba υπάρχει σε μια σύνθεση. Ενώ τα συμβατικά κεριά αυτοκινήτου περιέχουν 3% έως 5% κερί καρναούμπα, τα σκευάσματα Swissvax περιέχουν 30% έως 76% κατ' όγκο, μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις που διατίθενται στην αγορά.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιστικά - που γυαλίζουν μόνο την επιφάνεια της βαφής σε ένα γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ τα κάτω στρώματα της βαφής σιγά-σιγά εξαφανίζονται - οι συνθέσεις Swissvax carnauba εμπλουτισμένες με ελαιώδη εκχυλίσματα φρούτων του πάθους, πορτοκαλιών, αβοκάντο και βανίλιας ενισχύουν τη βαφή με το χαμένο της βάθος λάμψης. Το αποτέλεσμα είναι ένα βαθύ, μοναδικό «wet look» που εμπνέει τους συλλέκτες και τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

Το μυστικό του Swissvax

Το μυστικό της Swissvax βρίσκεται στις εξαιρετικά μακροχρόνιες συνθέσεις κεριού καρναούμπα που προέρχονται από μικροσωματίδια διπλού τοιχώματος μετά από αρκετές ώρες κατασκευής - τη λεγόμενη μικροενθυλάκωση.

Πάθος

Η ελβετική φήμη για την ποιότητα και την ακρίβεια αντανακλάται σε όλα
τα προϊόντα μας. Ιδιωτικά, είμαστε παθιασμένοι λάτρεις των αυτοκινήτων και των σκαφών για περισσότερες από τρεις γενιές. Ένα χόμπι με χαρές και λύπες που γνωρίζουμε πολύ καλά και μας εμπνέει καθημερινά να βρίσκουμε ενδιαφέρουσες λύσεις περιποίησης για ευαίσθητες περιοχές.

Επιφάνειες που αντανακλούν βαθιά

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η φροντίδα του αυτοκινήτου πρέπει να είναι εύκολη. Επειδή μόνο η απλή φροντίδα αυτοκινήτου γίνεται τακτική φροντίδα, η προϋπόθεση για ένα άψογα φροντισμένο αυτοκίνητο.

Η καλή θέληση και η χρήση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης από μόνες τους δεν αποτελούν εγγύηση για ένα καλό αποτέλεσμα. Μόνο η σωστή σειρά και η χρήση ειδικών τεχνικών φροντίδας οδηγούν στην επιθυμητή επιτυχία.

Παραγγείλετε τα δωρεάν εγχειρίδια Swissvax για τη φροντίδα αυτοκινήτου ή γιοτ. Εκτός από όλα τα προϊόντα και τη σωστή χρήση τους θα βρείτε επίσης πολλές πολύτιμες συμβουλές περιποίησης.