Ματ χρώματα και μεμβράνες ευκρίνειας

Πλύσιμο, καθαρισμός, περιποίηση & σφράγιση ματ επιφανειών

Η πρώτη σειρά περιποίησης στον κόσμο για ματ λάκες και αλουμινόχαρτα.

Περιποίηση, καθαρισμός και σφράγιση ματ επιφανειών με τη σειρά περιποίησης Swissvax

Η λάμψη πρέπει να προορίζεται μόνο για τα μάτια του θεατή εδώ - οι επιφάνειες βαφής ματ ευκρίνειας πρέπει να παραμένουν ματ!

Ο καθαρισμός και η φροντίδα ενός ματ βαμμένου ή με φύλλο αυτοκινήτου είναι η εξαιρετική τέχνη της φροντίδας του αυτοκινήτου. Τα συμβατικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης έχουν λειαντικό αποτέλεσμα και καταστρέφουν τη μεταξένια ματ επιφάνεια.

Η Swissvax κατάφερε να εγγυηθεί ότι οι ματ επιφάνειες παραμένουν ματ και ταυτόχρονα επιτυγχάνουν τη μέγιστη προστασία της επιφάνειας βαφής, εισάγοντας την πρώτη και ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης στον κόσμο για ματ βαφές και ματ φιλμ. Η σειρά περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για
τέλεια φροντίδα ματ βαφής, από σαμπουάν αυτοκινήτου για ματ βαφή, προκαθαριστικά και ειδικό κερί μέχρι κεραμικά με σπρέι και σπρέι για ματ βαμμένα οχήματα.

Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας και τα προϊόντα Swissvax, ώστε το αυτοκίνητό σας να παρουσιαστεί όπως θέλετε - απλά τέλειο.

Φροντίδα ματ βαφής - γίνεται σωστά

Το Car Bath Opaque είναι το σαμπουάν αυτοκινήτου μας για ματ βαφή και δεν διαθέτει ούτε λαμπρυντικά ούτε ενισχυτικά γυαλάδας, τα οποία κατά τα άλλα χρησιμοποιούνται συχνά σε κανονικά σαμπουάν αυτοκινήτου. Διαλύστε στο νερό του πλυσίματος και πλύνετε το αυτοκίνητο από την οροφή και κάτω με το κανίς Fine. Στη συνέχεια στεγνώστε με το πανί στεγνώματος Micro-Dry.

Χρησιμοποιήστε το Matt Paint Pre-Cleaner Opaque για να εκτελέσετε βαθύ καθαρισμό ως προετοιμασία για την επεξεργασία με κερί. Για το σκοπό αυτό ψεκάστε το Pre-Cleaner Opaque και σκουπίστε το ροζ με το Micro-Absorb.

Το κερί μας "Opaque" είναι το τέλειο σφραγιστικό για ματ λάκες. Μόλις σκληρυνθεί μετά την εφαρμογή, προσφέρει προστασία από μικρο-γρατσουνιές και αποτρέπει τη γρήγορη λεροποίηση της επιφάνειας της ματ βαφής ξανά. Απλώστε το κερί με το χεράκι κόκκινο ή με το σφουγγαράκι απλικατέρ μαύρο και γυαλίστε ξανά με το Micro-Fluffy. Τα επιμέρους μέρη του σώματος πρέπει να αντιμετωπίζονται το ένα μετά το άλλο και σε μικρές περιοχές (π.χ. μισή πτέρυγα, μισή πόρτα).

Το Quick-Finish Opaque Detailing Spray σε συνδυασμό με το μπλε Micro-Polish είναι τέλειο για την αφαίρεση μικρών ερεθισμών όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα. Ψεκάστε, σκουπίστε - καλά τεντωμένη επιφάνεια.

Το Lotos Speed ​​δεν αναπτύχθηκε μόνο για γυαλιστερή βαφή, είναι επίσης ιδανικό για φρεσκάρισμα της επεξεργασίας ματ βαφής. Το προϊόν ψεκάζεται και κατανέμεται ομοιόμορφα με το Micro-Fluffy και στεγνώνει.

Σετ περιποίησης για ματ χρώματα και ματ φιλμ

Η μόνη σειρά περιποίησης στον κόσμο για μεταξένια ματ λάμψη στο όχημα