Φροντίδα ζάντας & ελαστικών

Πλύνετε, καθαρίστε, συντηρήστε και σφραγίστε

Αποκαταστήστε τη λάμψη του ελαστικού με επαγγελματικά καθαριστικά, βούρτσες ζαντών και καθαριστικά ζαντών

Οι τροχοί ενός αυτοκινήτου είναι σαν τα παπούτσια ενός ανθρώπου - συχνά παραμελημένοι αλλά σημαντικοί.

Εν τω μεταξύ, οι ζάντες είναι περισσότερο στο επίκεντρο και υπάρχει μεγάλη ποικιλία τροχών για να διαλέξετε, μερικές από τις οποίες είναι μεμονωμένα αριστουργήματα. Έτσι, υπάρχει μια τέλεια αρμονία όπου η ομορφιά των εξαρτημάτων του οχήματος εκφράζεται στην τελειότητα.

Αλλά όπως και με τα παπούτσια, το ίδιο ισχύει και εδώ: χρειάζεται προσοχή για τη διατήρηση της αρχικής ομορφιάς - και εδώ και την ασφάλεια!

Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας και τα προϊόντα Swissvax, ώστε το αυτοκίνητό σας να παρουσιαστεί όπως θέλετε - απλά τέλειο.

Η φροντίδα του τροχού γίνεται σωστά

Για σωστό και ενδελεχή καθαρισμό των ζαντών και την επακόλουθη στεγανοποίηση, προχωρήστε ως εξής:

Ψεκάστε το Wheel Spray Forte στις ζάντες και διανείμετε το υγρό χρησιμοποιώντας τη βούρτσα τροχού SWISSVAX.

Για να καθαρίσετε τη βάση της ζάντας, χρησιμοποιήστε επίσης το Wheel Spray Forte και εδώ είτε τα πινέλα Speed ​​Master Combo είτε τα Wheel Woolies. Και με τα δύο σετ μπορείτε να φτάσετε στα πιο δύσκολα σημεία του χείλους.

Μόλις το Wheel Spray Forte γίνει μωβ, μπορείτε να το ξεπλύνετε με καθαρό νερό ή/και με το πανί Micro-Wash από μικροΐνες (κίτρινο). Οι ζάντες μπορούν τώρα να στεγνώσουν με ένα πανί Micro-Dry.

Προκειμένου να αποφευχθεί η γρήγορη επαναρρύπανση (ειδικά το χειμώνα), συνιστάται η σφράγιση των ζαντών με κερί Autobahn που περιέχει PTFE. Για το σκοπό αυτό, οι ζάντες επικαλύπτονται με ένα λεπτό στρώμα κεριού και σκουπίζονται με το πανί μικροϊνών Micro-Polish (μπλε).

Για να διασφαλίσετε ότι τα ελαστικά δεν θα παραμεληθούν, τρέφονται και λάμπουν με το προϊόν περιποίησης ελαστικών μας Pneu, ψεκάζονται ή εφαρμόζονται πιο συγκεκριμένα με τη βούρτσα ελαστικών ή το ανθρακί Hand Puck.

Για όλους τους ιδιοκτήτες ελαστικών λευκού τοίχου συνιστούμε τον καθαρισμό με το Pneu White για μια λευκή εμφάνιση! Για μεταγενέστερη λάμψη, ψεκάζεται με το Pneu φροντίδας ελαστικών μας, το οποίο είναι επίσης κατάλληλο για ελαστικά λευκού τοιχώματος.