Ηγετική φροντίδα

Ο τέλειος καθαρισμός, περιποίηση και σφράγιση φυσικού δέρματος, τεχνητού δέρματος και υφασμάτων. Για το εσωτερικό σας και τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας.

Περιποίηση & καθαρισμός δέρματος αυτοκινήτου με Swissvax

Για λείο, ανοιχτό, κλειστό και vegan δέρμα

Υπάρχουν πολλές δερμάτινες επιφάνειες και είδη δέρματος στο αυτοκίνητό σας. Από λείο, ανοιχτόχρωμο, vegan δέρμα μέχρι Alcantara. Τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα καθίσματα και το υψηλής ποιότητας δερμάτινο εσωτερικό χρειάζονται καλό καθάρισμα και φροντίδα, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το παλιό δέρμα μπορεί να γίνει εύθραυστο και να σπάσει. Το καινούργιο δέρμα χρειάζεται σφράγιση και προστασία.

Στη Swissvax θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το δέρμα του οχήματός σας. Τα εξαρτήματα καθαρισμού, φροντίδας και σφράγισης εναρμονίζονται σε ένα πλήρες σύστημα φροντίδας προς όφελος του υλικού του οχήματος.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε συμβουλές φροντίδας για διαφορετικούς τύπους δέρματος στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αυτό σημαίνει ότι η ομορφιά και η λειτουργία του δέρματός σας παραμένουν όπως θα έπρεπε από την αρχή - απλά τέλεια με προϊόντα από την SWISSVAX - μια μάρκα αφοσιωμένη στην ποιότητα άνευ όρων

Νέο λείο δέρμα

Οι κατασκευαστές και οι προμηθευτές αυτοκινήτων έχουν προχωρήσει πολύ στην επιθυμία τους να κάνουν το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου αισθητικό και ανθεκτικό. Ειδικά το δέρμα, ως φυσικό προϊόν, επεξεργαζόταν με τέτοιο τρόπο που η διαδικασία γήρανσης με το ξεθώριασμα του χρώματος ή τη συρρίκνωση του υλικού έγινε σχεδόν ανύπαρκτη. Οι καινοτόμες επιστρώσεις επιφανειών τις έκαναν ανθεκτικές σε γρατσουνιές και λεκέδες: ένα προϊόν εύκολης φροντίδας προσαρμοσμένο στην εποχή μας.

Φροντίδαφως Αλλά αυτό δεν σημαίνει φροντίδαΕλεύθερος!

Η ρύπανση εμφανίζεται επίσης σε σύγχρονες επιφάνειες και εδώ είναι η σύστασή μας εναντίον της:

- Καθαρίστε τις λείες δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό δέρματος Καθαριστικό δέρματος / Καθαριστικό δέρματος Forte ανάλογα με τη βρωμιά και τη δερμάτινη βούρτσα καθαρισμού. Για τα διάτρητα
Οι επιφάνειες (όπως αεριζόμενα καθίσματα) χρησιμοποιούν το σφουγγάρι καθαρισμού.

- Αφαιρέστε τον αφρό που προκύπτει και τη χαλαρωμένη βρωμιά με το μαλακό Detailtuch ή το κίτρινο Micro-Wash.

- Επαναλάβετε τη διαδικασία όσο η βρωμιά εξακολουθεί να απομακρύνεται.

- Δουλέψτε σε μικρότερα τμήματα για να μην στεγνώσει το υγρό. Θα εκπλαγείτε με το πόση επιφανειακή βρωμιά
Θα αφαιρεθεί. Το δέρμα ανακτά την αρχική του, ελαφρώς ματ εμφάνιση.

Νέα δερμάτινη σφράγιση με Γάνωμα δέρματος Προστατεύει το λείο δέρμα από τον αποχρωματισμό και την τριβή του τζιν. Απλά με πρόστιμο
Εφαρμόστε σφουγγάρι με κυκλικές κινήσεις από ραφή σε ραφή. Το άχρωμο σφραγιστικό στεγνώνει σε λίγα μόνο λεπτά και δεν γυαλίζει.

Μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας σε δέρμα βουβάλου ή σουέντ.

Μην επεξεργάζεστε το δέρμα ανιλίνης (δέρμα με ανοιχτούς πόρους) με Leather Cleaner Forte και/ή βούρτσα.

Λείο δέρμα με ανοιχτούς πόρους ή καλυμμένο;

Απλώστε μια σταγόνα νερό σε μια κρυφή περιοχή και απλώστε την ελαφρά με το δάχτυλό σας. Εάν το νερό απορροφά, είναι δέρμα με ανοιχτούς πόρους.

Μεταχειρισμένο λείο δέρμα

Εδώ σας παρουσιάζουμε συμβουλές περιποίησης που ισχύουν κυρίως για καλυμμένα λεία δέρματα. Αυτό μπορούν να κάνουν οι εσωτερικοί χώροι από φυσικό δέρμα στα νέα αυτοκίνητα
καθώς και παλιό δερμάτινο υλικό σε νέα και vintage αυτοκίνητα.

1. Καθαρίστε τις λείες δερμάτινες επιφάνειες ανάλογα με το πόσο βρώμικες είναι Καθαριστικό δέρματος / Καθαριστικό δέρματος Forte και η δερμάτινη βούρτσα καθαρισμού. Για διάτρητες επιφάνειες (διάτρητο δέρμα) χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι καθαρισμού.

2. Αφαιρέστε τον αφρό που προέκυψε και τη χαλαρή βρωμιά με το πανί λεπτομέρειας ή το κίτρινο Micro-Wash.

3. Δουλέψτε σε μικρότερα τμήματα για να μην στεγνώσει το υγρό.

4. Αφού στεγνώσει τελείως η επιφάνεια, εφαρμόστε Δερμάτινο γάλα με το απλικατέρ υφασμάτων. Χρησιμοποιήστε λίγη ποσότητα υλικού και αφήστε το να απορροφηθεί. Εάν το δέρμα εξακολουθεί να είναι στεγνό, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας σε δέρμα βουβάλου ή σουέντ.

Μην επεξεργάζεστε το δέρμα ανιλίνης (δέρμα με ανοιχτούς πόρους) με Leather Cleaner Forte και/ή βούρτσα.

Δέρμα ανοιχτό ή καλυμμένο;

Απλώστε μια σταγόνα νερό σε μια κρυφή περιοχή και απλώστε την ελαφρά με το δάχτυλό σας. Εάν το νερό απορροφά, είναι δέρμα με ανοιχτούς πόρους.

Ειδικές λύσεις προβλημάτων

Σφράγιση - Επισκευή - Ευελιξία

Δερμάτινο λούστρο Lederversiegelung

Το καινούργιο δέρμα δεν χρειάζεται δερμάτινο γάλα, περνάει από το
Η διαδικασία μαυρίσματος εξακολουθεί να προστατεύεται επαρκώς. Ωστόσο, στο καινούργιο δέρμα θα πρέπει να εφαρμοστεί η δερμάτινη σφράγιση από την αρχή Γάνωμα δέρματος να προστατεύεται από την τριβή και τη μεταφορά χρώματος από τζιν και άλλα ρούχα. Το Leather Glaze είναι άχρωμο, γυαλιστερό και μπορεί να εφαρμοστεί με σφουγγάρι με λεπτούς πόρους και κυκλικές κινήσεις από ραφή σε ραφή.

Leather Healer απόχρωση δέρματος

Τα στηρίγματα καθισμάτων, τα τιμόνια, τα πόμολα ταχυτήτων και τα υποβραχιόνια από λείο δέρμα τείνουν να δείχνουν σημάδια φθοράς. Αυτό είναι συνήθως ακίνδυνη φθορά, όπως φθαρμένο χρώμα ή γρατσουνιές. Με τη σωστή δερμάτινη απόχρωση μπορούν να διορθωθούν. Η απόχρωση δέρματος για λείο δέρμα εφαρμόζεται με λεπτό σφουγγάρι και κυκλικές κινήσεις από ραφή σε ραφή, στεγνώνει σε λίγα λεπτά και δεν τρίβεται (χωρίς κρέμα).

Δερμάτινο Gloss Corrector ματ ή γυαλιστερό

Πιο βαριά χρησιμοποιημένες δερμάτινες επιφάνειες στο εσωτερικό όπως το τιμόνι,
Τα υποβραχιόνια ή τα πόμολα ταχυτήτων αρχίζουν να λάμπουν με την πάροδο του χρόνου. Το Gloss Corrector matt εφαρμόζεται με λεπτό σφουγγάρι και κυκλικές κινήσεις από ραφή σε ραφή και δίνει ξανά ματ όψη. Τα πολλαπλά περάσματα αυξάνουν το αποτέλεσμα.

Τα νέα και vintage αυτοκίνητα έχουν συχνά πιο λαμπερό φινίρισμα
Δερμάτινο εσωτερικό. Πρέπει π.χ. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να αντικατασταθεί ένα κομμάτι δέρματος, το επίπεδο γυαλάδας είναι συχνά πολύ θαμπό. Αυτή η διαφορά μπορεί επίσης να εξαλειφθεί με το γυαλιστερό Gloss Corrector. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι όπως περιγράφεται παραπάνω. Και εδώ, πολλά περάσματα αυξάνουν το αποτέλεσμα.

Μαλακτικό δέρματος

Η έλλειψη φροντίδας και, κυρίως, η ζέστη είναι οι κύριες αιτίες του σκληρυμένου δέρματος. Εάν το παλιό δέρμα έχει ήδη σκληρύνει, μπορείτε να κάνετε θαύματα με το Μαλακτικό Δέρμας και λίγη υπομονή. Το μαλακτικό επιστρέφει λάδια και μέταλλα στο δέρμα που έχουν αφαιρεθεί μέσω του ηλιακού φωτός και του αέρα.

Εφαρμόστε το μαλακτικό δέρματος με το σφουγγάρι απλικατέρ και αφήστε το υγρό να απορροφηθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η θεραπεία πρέπει να επαναληφθεί πολλές φορές, έτσι ώστε το υγρό να μπορεί σταδιακά να διεισδύσει στα κάτω στρώματα του δέρματος.

Vegan δέρμα

Το Vegan δέρμα αντικατοπτρίζει τέλεια το κέφι μας και απολαμβάνει αυξανόμενη δημοτικότητα. Η τεχνική ανάπτυξη το καθιστά δυνατό
να δημιουργήσετε ένα υλικό τέχνης που δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερο από το φυσικό πρωτότυπο. Η εμφάνιση και η αίσθηση μιμούνται τέλεια. Αλλά επίσης
Το υλικό τέχνης πρέπει να φροντίζεται ώστε να διατηρεί την αρχική του ομορφιά.

Εδώ είναι οι συστάσεις μας:

1. Καθαρισμός με Καθαριστικό δέρματος / Καθαριστικό δέρματος Forte και σφουγγάρι ή βούρτσα καθαρισμού

2. Προστασία επιφάνειας από ελαφρύ vegan δέρμα από τον αποχρωματισμό των τζιν και άλλων ρούχων Γάνωμα δέρματος Lederversiegelung.

Αλκαντάρα

Παρόμοιο με το vegan δέρμα, το Alcantara είναι ένα συνθετικό υλικό που μιμείται το σουέτ, αλλά είναι εύκολο στη φροντίδα και πιο ανθεκτικό. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά καθαριστικά ή βούρτσες για τον καθαρισμό και μην τρίβετε ποτέ.

Καθαριστικό Alcanta 

Αφαιρέστε τη χαλαρή βρωμιά από τις επιφάνειες Alcantara με μια ηλεκτρική σκούπα και ψεκάστε το Alcanta Cleaner σε ένα σφουγγάρι απλικατέρ ή απευθείας στην επιφάνεια. Καθαρίστε ταμπονάροντας με ελαφριά πίεση. Στεγνώστε με ένα κίτρινο πανί μικροϊνών Micro-Wash. Όχι ρουμπέλν! Ποτέ μην καθαρίζετε με θερμότητα.

Pilling πιείτε αλκαντάρα

Τα οζίδια που εμφανίζονται στις περιοχές φθοράς με την πάροδο του χρόνου είναι τυπικά της Alcantara και αναφέρονται ως "pilling". Εφόσον τα οζίδια δεν είναι πολύ σοβαρά, μπορούν να αφαιρεθούν με το δερμάτινο γυαλόχαρτο μας.

Προστατεύουν τους λωτούς Σφράγιση υφασμάτων

Το Alcantara μπορεί να προστατευτεί καλά από νέα βρωμιά με υφασμάτινη σφράγιση. Καθαρίστε την επιφάνεια με Alcanta Cleaner, αφήστε να στεγνώσει και μετά σφραγίστε με Lotos Protectant.