Σχετικά με εμάς

Φροντίστε το όνειρό σας

SWISSVAX – How to Nurture Dreams™

Εργοστάσιο κεριών από το 1930

Η Swissvax είναι μια κορυφαία μάρκα στον τομέα της φροντίδας αυτοκινήτων
Τμήμα πολυτελείας που έχει υψηλό επίπεδο διεθνότητας και για το οποίο οι λάτρεις των αυτοκινήτων παγκοσμίως δείχνουν μεγάλη συγγένεια. Η Swissvax είναι, μεταξύ άλλων, η πρώτη επιλογή διαφόρων κατασκευαστών αυτοκινήτων στην κατηγορία premium για την παροχή προϊόντων περιποίησης υψηλής ποιότητας για τη δική σας επωνυμία
για να μας αφήσει να αναπτύξουμε και να κατασκευάσουμε.

Η Swissvax προσφέρει ένα πλήρες σύστημα φροντίδας για αυτοκίνητα και
Γιοτ. Αποτελείται από πλύσιμο, καθάρισμα, φροντίδα και
Στεγανοποιητικά εξαρτήματα που είναι όλα αρμονικά συντονισμένα μεταξύ τους.

Όπως πολλά άλλα μοναδικά προϊόντα, έτσι και αυτό δημιουργήθηκε
Κατασκευάζονται προϊόντα αρχικά στο οικογενειακό τραπέζι της κουζίνας. Το παλιό φαρμακείο "Anwander" στη Ζυρίχη ήταν τόσο το εργαστήριο όσο και ο τόπος παραγωγής των πρώτων κουτιών κεριού καρναούμπα για αυτοκίνητα και βάρκες, τα οποία παρασκευάστηκαν αρχικά μόνο για προσωπική χρήση του παππού και ιδρυτή της εταιρείας Hans Anwander.

Αυτά τα προϊόντα εξακολουθούν να παρασκευάζονται αποκλειστικά στο χέρι στο εργοστάσιό μας κεριών και να γεμίζουν κουτάκι με κουτί. Οι υψηλής ποιότητας συνταγές δεν επιτρέπουν τη βιομηχανική παραγωγή. Απλώς δεν συμβιβαζόμαστε με το πάθος μας για την παραγωγή των καλύτερων κεριών και προϊόντων περιποίησης. Σας προσκαλούμε να ζήσετε την αίσθηση της αποτρίχωσης που κάνει το Swissvax τόσο δημοφιλές και διάσημο παγκοσμίως.

Μέχρι το 2009, το Swissvax ήταν επίσης γνωστό ως Ελβετικό λάδι.

Η διαφορά

Σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιστικά, τα κεριά Swissvax δεν περιέχουν λειαντικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους βαφής: σε σύγχρονα συστήματα βαφής με βάση το νερό, στα λεγόμενα nano χρώματα και ακόμη και σε παλιές βαφές nitro. Το Swissvax αποτελείται από δύο συστατικά, που αποτελούνται από την προεπεξεργασία Cleaner Fluid Regular και το κερί carnauba. Τα κεριά είναι αβίαστα και ευχάριστα στη χρήση και δεν αφήνουν λευκά υπολείμματα στο καουτσούκ ή στις άκρες.

Το Carnauba είναι το πιο σκληρό, αγνό, πιο διάφανο και επίσης αυτό
το πιο ακριβό φυσικό κερί στον κόσμο. Παράγεται από τις κορυφές των φύλλων
Η βραζιλιάνικη παλάμη βεντάλιας «Copernica prunifera» ελήφθη και ταξινομήθηκε σύμφωνα με το χρώμα και τη διαύγεια. Η υψηλότερη ποιότητα ταξινομείται ως σπάνια Grade One Carnauba και χρησιμοποιείται για τα κεριά μας. Το επίπεδο γυαλάδας
αυξάνεται όσο περισσότερο καρναούμπα υπάρχει σε μια συνταγή. Ενώ τα συμβατικά κεριά αυτοκινήτου περιέχουν 3% έως 5% κερί καρναούμπα, τα σκευάσματα Swissvax περιέχουν μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις που διατίθενται στην αγορά σε 30% έως 76% κατ' όγκο.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιστικά – οι λακαρισμένες επιφάνειες
Απλώς γυαλίστε μέχρι να γυαλίσει, ενώ τα κάτω στρώματα του χρώματος γίνονται πιο στεγνά και στεγνά και αργά λιμοκτονούν - οι φόρμουλες Swissvax Carnauba εμπλουτισμένες με ελαιώδη εκχυλίσματα φρούτων του πάθους, πορτοκαλιών, αβοκάντο και βανίλιας δίνουν στη βαφή τη βαθιά λάμψη που έχει χάσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα βαθύ, μοναδικό «wet look» που ενθουσιάζει τους συλλέκτες και τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

Το μυστικό του Swissvax

Το μυστικό της Swissvax βρίσκεται στις εξαιρετικά ανθεκτικές συνθέσεις κεριού carnauba, οι οποίες δημιουργούνται μετά από αρκετές ώρες παραγωγής από μικροσωματίδια διπλού τοιχώματος - τα λεγόμενα
Μικροενθυλάκωση.

Πάθος 

Η ελβετική φήμη για την ποιότητα και την ακρίβεια αντανακλάται στα προϊόντα μας. Είμαστε ιδιωτικά παθιασμένοι λάτρεις των αυτοκινήτων και των σκαφών για περισσότερες από τρεις γενιές. Ένα χόμπι με χαρές και λύπες που γνωρίζουμε πολύ καλά και που μας παρακινούν καθημερινά να βρίσκουμε ενδιαφέρουσες λύσεις περιποίησης για ευαίσθητες περιοχές. 

Βαθιά ανακλαστικές επιφάνειες

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η φροντίδα του αυτοκινήτου πρέπει να είναι εύκολη. Επειδή μόνο η απλή φροντίδα του οχήματος γίνεται τακτική φροντίδα, η προϋπόθεση για ένα άψογα συντηρημένο αυτοκίνητο. 

Οι καλές προθέσεις και η χρήση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης από μόνες τους δεν αποτελούν εγγύηση για ένα καλό αποτέλεσμα. Μόνο η σωστή σειρά και η χρήση ειδικών τεχνικών φροντίδας οδηγούν στην επιθυμητή επιτυχία.

Παραγγείλετε το δωρεάν εγχειρίδιο Swissvax για φροντίδα αυτοκινήτου ή γιοτ. Εκτός από όλα τα προϊόντα και τη σωστή χρήση τους, θα βρείτε πολλές πολύτιμες συμβουλές περιποίησης.