Καθαρίστε, συντηρήστε και σφραγίστε ματ χρώματα και αλουμινόχαρτα

Πλύσιμο, καθάρισμα, «γυάλισμα», συντήρηση & σφράγιση ματ επιφανειών

Η πρώτη σειρά περιποίησης στον κόσμο για ματ χρώματα και αλουμινόχαρτα

Περιποίηση, καθαρισμός και σφράγιση ματ επιφανειών με τη σειρά περιποίησης Swissvax

Εδώ μόνο τα μάτια του θεατή πρέπει να λάμπουν - το ματ βερνίκι πρέπει να παραμένει ματ!

Ο καθαρισμός και η φροντίδα ενός ματ βαμμένου ή φύλλου
Τα αυτοκίνητα είναι το γυμνάσιο φροντίδας αυτοκινήτου. Τα συμβατικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης έχουν λειαντικό αποτέλεσμα και καταστρέφουν τη μεταξένια, ματ επιφάνεια. Κλασικά γυαλιστικά δεν υπάρχουν για ματ βαφή, καθώς αυτά θα έκαναν τη ματ επιφάνεια να γυαλίζει.

Εδώ, η Swissvax μπόρεσε να προσφέρει το πρώτο και πλήρες στον κόσμο
Οι σειρές φροντίδας για ματ χρώματα και ματ μεμβράνες εγγυώνται ότι οι ματ επιφάνειες παραμένουν ματ ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία της επιφάνειας της βαφής. Η σειρά περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τέλεια περιποίηση ματ βαφής, από σαμπουάν αυτοκινήτου για ματ βαφή μέχρι προκαθαριστικό και ειδικό κερί μέχρι λεπτομέρεια σπρέι και κεραμικό σπρέι για ματ βαμμένα οχήματα.

Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας και τα προϊόντα Swissvax, ώστε το αυτοκίνητό σας να παρουσιαστεί όπως θέλετε – απλά τέλειο.

Φροντίδα ματ χρώματος & φύλλου - γίνεται σωστά

Το Car Bath OPAQUE είναι το σαμπουάν αυτοκινήτου μας για ματ βαφή και
δεν περιέχει τόσο λαμπρυντικά όσο και ενισχυτικά λάμψης
Τα κανονικά σαμπουάν αυτοκινήτου είναι κατά τα άλλα κοινά. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό και επομένως λιγοδιαλυμένο στο νερό πλύσης και πλύνετε το όχημα από την οροφή και κάτω με το Washing Pudel Fine. Επακόλουθο στέγνωμα με το πανί στεγνώματος Micro-Dry.

Με το ματ προκαθαριστικό χρώματος Pre-Cleaner OPAQUE αποκτάτε ένα
Εκτελείται βαθύς καθαρισμός κατά την προετοιμασία για αποτρίχωση. Για να το κάνετε αυτό, ψεκάστε το Pre-Cleaner OPAQUE και σκουπίστε με το ροζ Micro-Absorb.

Το κερί μας "OPAQUE" είναι το τέλειο σφραγιστικό για ματ χρώματα.
Αφού σκληρύνει μετά την εφαρμογή, προσφέρει προστασία από μικρο-γρατσουνιές και αποτρέπει τη γρήγορη βρωμιά της επιφάνειας της ματ βαφής. Απλώστε το κόκκινο κερί με το χέρι ή το μαύρο με το σφουγγαράκι και γυαλίστε με το Micro-Fluffy. Τα μεμονωμένα μέρη του σώματος πρέπει να αντιμετωπίζονται το ένα μετά το άλλο και σε μικρές περιοχές (π.χ. μισό φτερό, μισή πόρτα). 

Το Quick-Finish OPAQUE Detailing Spray σε συνδυασμό με το μπλε Micro-Polish είναι τέλειο για την αφαίρεση μικρών ερεθισμών όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα. Ψεκάστε, σκουπίστε - καλά συντηρημένη επιφάνεια.

Το Lotus Speed ​​δεν αναπτύχθηκε μόνο για γυαλιστερή βαφή, είναι επίσης ιδανικό για αναζωογονητική επεξεργασία ματ βαφής. Το προϊόν ψεκάζεται και κατανέμεται ομοιόμορφα με το Micro-Fluffy και στεγνώνει.

Σετ περιποίησης για ματ χρώματα και ματ φιλμ

Η μόνη σειρά περιποίησης στον κόσμο για μεταξένια ματ λάμψη στο όχημα