PPF - Προστατευτική μεμβράνη βαφής

Προϊόντα περιποίησης PPF, καθαριστικά, γυαλιστικά και κερί για σφράγιση

Μακροζωία μέσω της υψηλότερης ποιότητας, με SWISSVAX PPF

Η υψηλότερη ποιότητα φροντίδας και συντήρησης προστατευτικών μεμβρανών για μακροχρόνια προστασία του οχήματος

Προστατευτικές μεμβράνες βαφής και η σχετική φροντίδα

Οι προστατευτικές μεμβράνες PPF, γνωστές και ως Μεμβράνες Προστασίας Βαφής, για οχήματα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, ειδικά στην μπροστινή περιοχή, όπου μπορούν να μειώσουν τη φθορά του χρώματος από πέτρες και άλλες επιρροές. Υπάρχουν διαφανείς, γυαλιστερές, έγχρωμες και ματ μεμβράνες, συμπεριλαμβανομένων μεμβρανών αυτοεπούλωσης που μπορούν να διορθώσουν μικρές γρατσουνιές με τη θερμότητα.

Ωστόσο, τα προστατευτικά φιλμ PPF απαιτούν τακτική φροντίδα για να διατηρήσουν τις ιδιότητές τους και να μην γίνουν εύθραυστα και ραγισμένα.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα προστατευτικά είναι συνεχώς εκτεθειμένα στα στοιχεία, όπως οι ακτίνες UV, η βρωμιά και οι ρύποι στον αέρα. Αυτά μπορεί να βλάψουν το υλικό του προστατευτικού φιλμ PPF και να μειώσουν την προστατευτική του δράση. Ωστόσο, η τακτική φροντίδα του φιλμ μπορεί να το βοηθήσει να διαρκέσει περισσότερο και να διατηρήσει την προστατευτική του δράση. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας PPF, ελαχιστοποιούνται οι λεκέδες νερού και αλάτων στο PPF σας.

Η SWISSVAX έχει αναπτύξει προϊόντα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τέτοιων προκλήσεων.

Το allrounder κεριού με την καλύτερη ποιότητα για το αυτοκίνητό σας

Το κερί SWISSVAX PPF αναπτύχθηκε ειδικά για τη φροντίδα των μεμβρανών και χρησιμοποιεί κεριά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει εντατική διατήρηση της γυαλάδας, βελτιωμένη υδατοαπωθητικότητα και διατήρηση της ελαστικότητας του φιλμ. Περιλαμβάνεται επίσης μια πρόσθετη λειτουργία προστασίας από τις ακτίνες UV. Το ιδιαίτερο πλεονέκτημα του κεριού PPF SWISSVAX είναι η υψηλή περιεκτικότητά του σε κερί καρναούμπα 40%. Αυτό το φυσικό κερί είναι ιδιαίτερα συμβατό με τη χημική δομή
όλων των μεμβρανών και υποστηρίζει αποτελεσματικά την προστατευτική τους δράση.

Ένα κιτ για πολλές προκλήσεις, απλά με το SWISSVAX

Το σετ προστασίας PPF από τη SWISSVAX είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων που θέλουν να προστατεύσουν τις προστατευτικές τους μεμβράνες PPF μακροπρόθεσμα. Αποτελείται από ειδικά συντονισμένα προϊόντα και αξεσουάρ που εξασφαλίζουν αποτελεσματικό βασικό καθαρισμό και περιποίηση όλων των μερικώς και πλήρως λερωμένων επιφανειών.

Χρησιμοποιώντας το σετ προστασίας PPF από τη SWISSVAX, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι προστατευτικές μεμβράνες PPF σας θα φροντίζονται και θα προστατεύονται βέλτιστα. Όλα τα προϊόντα και τα αξεσουάρ προέρχονται από μια ενιαία πηγή και συντονίζονται μεταξύ τους για να επιτύχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα περιποίησης.

Γυάλισμα PPF

Είτε γυάλισμα στο χέρι είτε με μηχανή, όλα είναι δυνατά με το SWISSVAX

Γυαλιστικό χειρός ή επαγγελματικό μηχάνημα; Κανένα πρόβλημα!

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε χειροκίνητο γυάλισμα χειρός ή επαγγελματική μηχανή στίλβωσης, αυτά που είναι κατάλληλα για PPF
Με τα προϊόντα SWISSVAX, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επιφάνειές σας μπορούν να υποστούν επεξεργασία εύκολα και χωρίς κόπο. Τα προϊόντα μας έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί ειδικά για αυτοκίνητα με επίστρωση PPF και προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην αφαίρεση λεπτών γρατσουνιών, γρατσουνιών και ολογραμμάτων. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επιφάνειες του οχήματός σας είναι απαλλαγμένες από ελαττώματα και ανεπιθύμητα σημάδια, διατηρώντας παράλληλα την αρχική τους λάμψη και προστασία.

Χρησιμοποιώ το Lotus Speed μετά την αποτρίχωση;

Ναι.

Lotos Speed μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη σφράγιση κεριού. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι το προστατευτικό στρώμα γίνεται ακόμα πιο υδατοαπωθητικό και διαρκεί περισσότερο.

Θα πρέπει να περιμένετε 3 ώρες πριν εφαρμόσετε το Lotos Speed ώστε το κερί να είναι τέλειο και να μπορεί να συνδυαστεί με τη βαφή

Το μοναδικό σφραγιστικό για PPF - KERAMIQ9

Το ιδιαίτερο με το KERAMIQ9

Το KERAMIQ9 είναι ένα εύχρηστο κεραμικό στεγανωτικό ψεκασμού με βάση το νερό που αναπτύχθηκε από τη SWISSVAX με τη διαδικασία Aqua-Infused. Είναι κατάλληλο τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες χρήστες και είναι συμβατό με προϊόντα και κεριά SWISSVAX. Η στεγανοποίηση δημιουργεί εξαιρετικά λείες και υδατοαπωθητικές επιφάνειες σε χρώμα, γυαλί, πλαστικό ή GRP
Χρήση σε εξωτερικό χώρο και προσφέρει προστασία έως και 12 μήνες.

Το KERAMIQ9 επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των βαμμένων επιφανειών που επεξεργάζονται και σφραγίζονται με γυαλιστικά και κεριά SWISSVAX και μπορεί επίσης να ξεπεράσει τα στεγανωτικά άλλων κατασκευαστών. Η εφαρμογή είναι εύκολη και μετά την κανονική χρήση των προϊόντων περιποίησης και του κεριού Swissvax, το κεραμικό σφραγιστικό μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για να αυξήσει τη μακροχρόνια προστασία. Με το SWISSVAX "Prep Fluid" η σφράγιση μπορεί να εξουδετερωθεί ξανά και οι επισκευές είναι εύκολα δυνατές ανά πάσα στιγμή.

Σημείωση: Εφαρμόστε Keramiq9 μία μέρα μετά την αποτρίχωση.

Τα 9 γεγονότα του KERAMIQ9

  • Μακράς διαρκείας Υδατοαπωθητικές ιδιότητες έως και 12 μήνες
  • Ασφαλής κατάλληλο για ιδιώτες χρήστες
  • Μικρός Χρόνος εφαρμογής (ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου) από μόνο 30-60 λεπτά
  • Χωρίς συγκάλυψη ή/και προπαρασκευαστικές εργασίες που διαρκούν πολλές ώρες ή μέρες
  • Κατάλληλο τόσο για μη επεξεργασμένα όσο και για σφραγισμένα χρώματα SWISSVAX
  • Μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα σε τακτική βάση σε περιοχές με έντονη πίεση (π.χ. κουκούλα, φτερά κ.λπ.)
  • Χαμηλότερη περιεκτικότητα σε διαλύτες χωρίς τοξικές αναθυμιάσεις σε σύγκριση με τις συμβατικές κεραμικές επικαλύψεις
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα υλικά όπως βαφή, γυάλινες επιφάνειες, πλαστικά, ζάντες ή GRP
  • Εάν είναι απαραίτητο, αφαιρέστε το KERAMIQ9 εύκολα και χωρίς να αφήσετε ίχνη χρησιμοποιώντας το SWISSVAX «Prep Fluid»

SWISSVAX OPAQUE σχεδιασμένο για αυτοκίνητα με ματ και βαμμένα ματ

Λάμψη και προστασία για ματ μεμβράνες και βερνίκια με SWISSVAX OPAQUE

Σετ Προστασίας PPF OPAQUE, για αυτοκίνητα με ματ και βαμμένα ματ

Η σειρά SWISSVAX OPAQUE αναπτύχθηκε ειδικά για τη φροντίδα των ματ βαμμένων και με φύλλο οχημάτων. Γύρω από
Για να μην επιτίθενται σε ευαίσθητες επιφάνειες, τα προϊόντα SWISSVAX περιέχουν μόνο μικρές ποσότητες χημικών ουσιών. Αντίθετα, έχει αναπτυχθεί μια μοναδική φόρμουλα που είναι τέλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ματ επιφανειών. Η ειδική σύνθεση των προϊόντων SWISSVAX OPAQUE διασφαλίζει ότι το ματ φινίρισμα διατηρείται και η επιφάνεια δεν γυαλίζει.

Οι ματ επιφάνειες είναι πιο ευαίσθητες σε περιβαλλοντικές επιδράσεις όπως η σκόνη, η βρωμιά και το ηλιακό φως, που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Τα προϊόντα SWISSVAX OPAQUE είναι εξοπλισμένα με ειδικά και φυσικά συστατικά που δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα και έτσι διατηρούν το ματ φινίρισμα. Ταυτόχρονα βελτιώνουν την υδατοαπωθητικότητα της επιφάνειας και διευκολύνουν τον καθαρισμό.

Η χρήση των προϊόντων SWISSVAX OPAQUE διασφαλίζει τη μακροχρόνια διατήρηση της εμφάνισης και της ποιότητας των ματ επιφανειών. Η ειδική φόρμουλα επιτρέπει την τακτική χρήση χωρίς να επηρεάζει το ματ φινίρισμα. Η σειρά SWISSVAX OPAQUE προσφέρει λοιπόν μια μοναδική λύση για τους απαιτητικούς
Φροντίζει τις ματ επιφάνειες και διασφαλίζει τη βέλτιστη προστατευτική λειτουργία μέσω της χρήσης ειδικά προσαρμοσμένων συστατικών.

Αξεσουάρ SWISSVAX για τέλειο αποτέλεσμα

Ολοκληρώστε τη φροντίδα σας με αξεσουάρ SWISSVAX

Τα αξεσουάρ μας είναι επίσης υψηλής ποιότητας

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ της SWISSVAX, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την καλύτερη φροντίδα αυτοκινήτου και να προστατεύετε βέλτιστα το αυτοκίνητό σας.

Η επιλογή των αξεσουάρ μας περιλαμβάνει πανιά καθαρισμού υψηλής ποιότητας, σφουγγάρια, βούρτσες και μαξιλάρια πλυσίματος. Κάθε προϊόν έχει επιλεγεί και παραχθεί προσεκτικά από εμάς και έχει ελεγχθεί για απόδοση και ποιότητα για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα μαξιλαράκια μας, για παράδειγμα, είναι κατασκευασμένα από ιδιαίτερα μαλακό υλικό και έχουν υψηλή ικανότητα απορρόφησης νερού. Αυτό εξασφαλίζει απαλό και ενδελεχή καθαρισμό χωρίς
ότι η βαμμένη επιφάνεια είναι κατεστραμμένη.

Εκτός από τα προϊόντα καθαρισμού, η SWISSVAX προσφέρει επίσης διάφορα εφαρμοστές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με τα προϊόντα περιποίησης μας. Τα σφουγγάρια και τα μαξιλαράκια μας επιτρέπουν την ομοιόμορφη διανομή των προϊόντων περιποίησης και την απαλή εφαρμογή σε ευαίσθητες επιφάνειες.